Direct la continutul paginii »

5 experiențe pe care trebuie să le încerci măcar o dată în viață

Poza stire '5 experiențe pe care trebuie să le încerci măcar o dată în viață'
01 Octombrie 2020 0 comentarii

 

Pe măsură ce anii trec începem să realizăm un fapt de care nu prea luăm seamă la 20-30 de ani, și anume că viața este destul de scurtă și trece repede. În plus, frumusețea ei constă tocmai în faptul că nu știi niciodată când se poate termina. Tocmai de aceea ar fi bine să ne asigurăm că ceea ce trăim este o experiență de calitate și, în momentul în care închidem ochii, nu avem absolut nimic să ne reproșăm. Viața este într-adevăr formată din momente, așadar îți vom pune la dispoziție câteva sugestii despre momentele și experiențele pe care pur și simplu nu trebuie să le ratezi. 

Sari cu parașutaFoarte puține lucruri pot depăși senzația de a sări cu parașuta. Cel mai probabil vei trece prin această experiență alături de un instructor, deci vei sări cu parașuta în tandem. De ce este aceasta o experiență de neuitat? Ei bine, combinația dintre frică și extaz este greu de egalat. Foarte puține astfel de experiențe îți vor oferi senzații atât de tari. Doza de adrenalină, sentimentul de libertate și faptul că ai reușit să te convingi să practici acest sport vor alcătui o poveste foarte bună de spus în orice context. Nu oricine poate să lupte cu propria frică în acest mod. Și nu oricine are parte de astfel de peisaje, la 3000 de metri înălțime. 


Înființează o afacereApropo de frică, câți oameni cunoști care într-o zi au uitat pur și simplu de temeri și de prejudecăți și și-au început propria afacere? Îți spunem noi, nu sunt foarte mulți. Să te bazezi pe forțele tale și să creezi o afacere de la zero este o provocare extrem de stresantă, dar satisfacția obținută de faptul că faci ceea ce îți place și ești propriul tău șef este foarte greu de egalat. Chiar dacă faci asta pentru o perioadă scurtă de timp, această experiență merită cu adevărat încercată. S-ar putea să-ți schimbe definitiv perspectiva  asupra afacerilor și patronilor. 


Încearcă un masaj erotic


Indiferent de părerea pe care o ai despre industria de divertisment adult, experiența masajului erotic este una pe care cu greu ți-o vei scoate din minte după ce ai incercat-o. Majoritatea își refuză această plăcere din considerente morale, dar o sexualitate reprimată sau frica de părerea celorlalți nu îți vor aduce o viață prea fericită. Mai ales dacă ești singur în acest moment, ai putea beneficia de pe urma atingerilor profesioniste ale unei maseuze calificate într-un salon masaj erotic exclusivist. Ești într-un cuplu? Experiența unui masaj erotic în doi vă poate readuce pasiunea în cuplu foarte repede! 

Fă voluntariat


Poate cea mai ușor de realizat experiență de pe această listă, voluntariatul va fi, credem noi, experiența care îți va hrăni cel mai mult sufletul. Stimulenții fizici, mentali și senzoriali nu sunt de ignorat, dar cel puțin o dată în viață este recomandat să faci ceva ce-ți va hrăni sufletul pentru multă vreme. Voluntariatul este genul de experiență care îți va schimba definitiv perspectiva asupra lumii, indiferent de ramura pe care o alegi. Vei cunoaște oameni și vei trăi niște lucruri pe care cu greu ți le imaginezi acum. La finalul zilei sufletul tău se va simți mai bine cu siguranță. 


Trăiește în altă țarăIndiferent de motivul pentru care alegi să pleci, fie că este unul legat de afaceri sau de viața personală, să trăiești o perioadă în afara țării în care te-ai născut este o experiență culturală de neratat. Vei avea atât de multe de învățat și de văzut încât trăitul în străinătate sau călătoriile s-ar putea să devină a doua natură pentru tine. Chiar dacă această experiență nu va fi cea mai fericită pentru tine, vei rămâne oricum  cu multe povești interesante. 


Tu ce-ți dorești să adaugi pe lista ta de experiențe necesare într-o viață? 


0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta