Direct la continutul paginii »

5 conceptii gresite despre masajul erotic - Cum stau lucrurile de fapt?

Multe subiecte sunt in societatea noastra considerate tabu. O relatie trebuie sa se bazeze insa pe comunicare deschisa, fara prejudecati, astfel incat dorintele ambilor parteneri sa fie indeplinite. Multe relatii cad prada monotoniei, sedentarismului, viata sexuala isi pierde din intensitate. Cu toate acestea, de cele mai multe ori nu se poarta discutii, nu se cauta rezolvari, subiectele sunt considerate tabu. Prin urmare, in locul unei rezolvari care ar putea aparea cu un minim de efort din partea celor doi, se instaleaza distantarea.

Masajul erotic este si el un subiect catalogat tabu, asociat cu destramarea casniciei sau poate chiar cu intretinerea de relatii sexuale. Exista conceptii gresite despre prea putin cunoscutul nude erotic massage .

Masajul erotic nu inseamna intretinerea unei relatii sexuale

Cele doua concepte sunt de cele mai multe ori asociate in mintea noastra, insa lucrurile nu se prezinta in acest fel. Fetele care fac parte din echipa unui salon de masaj erotic nu ofera sex, clientii de asemenea sunt informati de acest lucru. Ceea ce se ofera intr-o sedinta este exclusiv un masaj intens menit sa ii trezeasca simturile clientului si poate fi secondat cu un orgasm (insa este un aspect adiacent, nu obiectivul central). Masajul are menirea sa elibereze tensiunea musculara, insa ofera intr-adevar excitare si placere.

Masajul erotic este o arta

Poate suna haios, insa masajul erotic este o arta si necesita abilitati care nu pot fi invatate peste noapte. Este nevoie in primul rand de cunoasterea tehnicilor masajului de relaxare. Instruirea consta in a invata o varietate de tehnici si zonele corpului unde pot fi aplicate. O tehnica care nu s-a efectuat corect poate crea disconfort.

Fetele dintr-un salon de masaj erotic au invatat si modul corect de a induce starea de excitare, de a prelungi placerea pentru a crea satisfactie.

Exista o sumedenie de ghiduri care vor sa arate cum se face masajul erotic. Vei simti insa adevaratele beneficii doar atunci cand vei pasi pragul unui salon specializat, unde o domniosara ce cunoaste tainele acestei practici iti va oferi relaxarea totala a corpului si a mintii.

Masajul erotic iti poate salva casnicia

Masajul erotic poate duce la salvarea unei relatii care a intrat in monotonie, unde viata sexuala si-a pierdut rolul avut candva. Cei doi parteneri nu se mai simt multumiti, nu fac nici un efort suplimentar.

Intr-un salon de masaj erotic pot merge ambii parteneri. In acest fel ei sunt invaluiti de senzualitate, descopera zone noi ale placerii, lucru care ii va ajuta sa redescopere scanteia pierduta.

Masajul erotic te poate ajuta chiar la job

In functie de intensitatea masajului erotic pentru care optezi (ca de exemplu masajul erotic tantra), finalul poate fi chiar un orgasm. Astfel, corpul elibereaza in sange un amestec de endorfine si hormoni. Hormonii care includ oxitocina, dopamina, serotonina si prolactina sunt cunoscuti pentru reducerea anxietatii, inducerea unei stari de calm, activarea centrului placerii din creier.

Combinarea acestor efecte te va face sa fii conectat si motivat sa iti indeplinesti sarcinile la serviciu cu maxim de eficienta. Vei obtine reusite demne de laudat.

Masajul erotic este bun pentru sanatate, atat din punct de vedere fizic, cat si psihologic

Un masaj erotic implica o combinatie de tehnici care au ca rezultat satisfacerea intregului corp. Exista zone ale corpului care acumuleaza stres precum umerii, gatul, spatele, dar de asemenea si zona genitala.

Masajul erotic va imbunatati circulatia sangelui, va detensiona muschii si va elibera tensiunea din organism. Te vei simti un om nou, plin de incredere.

 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta