Direct la continutul paginii »

4 modele de geci pentru motocicliști

Poza stire '4 modele de geci pentru motocicliști'
12 Iulie 2022 0 comentarii

 

Echipamentul nu poate să-ți lipsească dacă ești pasionat de adrenalina pe care ți-o oferă motocicleta din dotare. Atunci când pleci la drum pe două roți trebuie să fii echipat complet și corespunzător cu tot ce e necesar: cască, mănuși, geacă moto și ghete specifice. Alegerea articolelor vestimentare se face în funcție de sezon, dar și de traseele pe care le parcurgi pe motocicletă. Vei alege îmbrăcăminte de stradă, în cazul în care obișnuiești să mergi în oraș, iar dacă urci pe circuit vei avea nevoie de materiale impermeabile și protecție antivânt. 


Iată 4 modele de geci pentru motocicliști:


Te întrebi ce să alegi și care ar fi mai potrivită pentru tine? În primul rând, este important să știi că pe piață găsești geci moto din piele, material textil sau gore-tex, potrivite pentru vară sau all season. Protecția și siguranța ta pe două roți sunt esențiale, iar gecile de motocicleta de la Bikermag.ro sunt de cea mai bună calitate. 

Geaca moto din piele

Geaca din piele este unul dintre articolele echipamentului pentru motocicliști care are durata cea mai lungă de viață. Costul de achiziție este mai ridicat, însă, fiind vorba despre piele naturală, ea va fi durabilă și te va proteja de ploaie și vânt. De asemenea, aspectul estetic al unei geci moto din piele va fi specific unui motociclist pasionat de două roți. În general, au rezistență ridicată la abraziune, inserții din material elastic pentru o mobilitate sporita și protecții la umeri și la coate. Geaca din piele este excelentă pentru condusul urban. 

Geaca all season din material textil

Pentru cei care vor un echipament universal, geaca all season este ideală, fiindcă merge purtată și când este frig, dar și în perioade cu temperaturi ceva mai ridicate. În general, este fabricată din material textil rezistent la abraziune, poliester, este impermeabilă și are protecție termică dar care, la nevoie, poate fi scoasă. Există modele care au și un guler realizat din neopren pentru un plus de confort. La fel ca și cea din piele, și această variantă are protecții omologate pentru umeri și coate. În cazul în care nu vrei să aloci buget pentru echipament de sezon, optează pentru o geacă moto all season. 

Geaca moto în funcție de sezon

Pe lângă varianta all season, există și geci moto de vară, respectiv de iarnă. În anotimpul cald, o jachetă din poliamidă, rezistentă la abraziune, este perfectă. Vei observa că aceste modele au de obicei zone cu aerisiri pentru a menține un confort sporit în zilele călduroase. De asemenea, vei constata că există inserții de material flexibil, amplasate strategic pentru îmbunătățirea mobilității atunci când te afli pe motor.

Geaca din material impermeabil

Gecile moto tip racing sunt toate impermeabile și este indicat să ai o astfel de jachetă inclusă în echipamentul tău moto, indiferent că faci touring sau mergi pe circuit. Motivul este lesne de înțeles. Oriunde te-ai afla la drum lung, dacă intervine ploaia este esențial să fii protejat. Gecile moto impermeabile sunt confecționate din poliester și sunt 100% waterproof. Asta înseamnă că te protejează de fenomene ale naturii ce presupun ploaie sau ninsoare.


Nu poți fi motociclist fără să știi că siguranța și protecția ta sunt cele mai importante aspecte. Investește într-o geacă moto de calitate și echipează-te întotdeauna complet atunci când pornești la drum pe două roți. Pe lângă aspectele legate de siguranță, un costum moto îți oferă și un aer aparte, numai bun de pornit într-o nouă aventură din care nu lipsesc adrenalina și pasiunea pentru motoare. 


0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta