Direct la continutul paginii »

4 idei de cadouri personalizate pentru bărbați

Poza stire '4 idei de cadouri personalizate pentru bărbați'
29 Septembrie 2021 0 comentarii

 

Dacă vrei să fii original și să oferi cuiva un dar unic, cea mai indicată variantă este un cadou personalizat. Acest trend a prins foarte bine, așa că ai de ales dintr-o multitudine de variante pentru a-l găsi pe cel mai potrivit.

Atunci când faci un astfel de cadou unei persoane de sex masculin, misiunea ar putea fi mai simplă întrucât bărbații sunt mai puțin pretențioși, apreciind și obiectele banale, dacă sunt personalizate într-un mod original. Ca să-ți faci o idee, îți oferim mai jos câteva exemple de cadouri personalizate pentru bărbați, cu care nu ai cum să dai greș, indiferent de ocazie.

 

Tricou cu mesaje trăsnite

Dintre obiectele vestimentare, tricoul este accesoriul cel mai des și mai ușor de personalizat. În acest caz, poți imprima pe el o fotografie semnificativă, un mesaj haios, un desen sau orice altceva crezi că ar fi relevant pentru cel care îl primește. Este recomandat ca ceea ce alegi să imprimi pe tricou să aibă legătură cu evenimentul în contextul căruia faci cadoul. Spre exemplu, în cazul unei zile de naștere, trebuie să fie ceva legat de vârsta sărbătoritului, pentru un proaspăt tătic ceva legat de acest statut și așa mai departe. Încearcă să eviți clișeele și să găsești ceva sută la sută original pentru ca un astfel de cadou să fie într-adevăr unic.

 

Cană de cafea sau halbă de bere

Sunt două dintre accesoriile cel mai des folosite de bărbați și totodată cele mai iubite. Cu cana de cafea își încep ziua și tot ea le ține companie la birou, iar halba de bere îi răcorește cu licoare favorită în momentele de relaxare. De aceea, un bărbat va aprecia întotdeauna când primește un astfel de cadou, deși, la prima vedere e vorba de niște obiecte banale. Valoarea este dată de modul în care personalizezi un astfel de cadou, fiind acceptate chiar și mesaje care forțează puțin nota. Puțini sunt cei care s-ar supăra dacă ar primi o halbă inscripționată cu: „Cel mai mare bețiv” sau o cană de cafea cu „Nu am chef azi” ori Lasă-mă în pace!!”. Cu un pic de imaginație, vei găsi și alte variante de cadouri personalizate pentru bărbați la fel de amuzante.

 

Tablou sau fotografie înrămată

Un astfel de cadou constituie întotdeauna o surpriză extrem de plăcută, indiferent de fotografiile pe care ai ales să le personalizezi. În prima variantă, poți alege o poză la o rezoluție foarte bună pe care să o mărești la dimensiunea unui tablou și să o înrămezi adăugând eventual și un mesaj cu semnificație. Dacă un tablou ți se pare prea mult, o altă idee este să apelezi la o ramă obișnuită pentru fotografii, pe care s-o personalizezi așa cum dorești. În acest caz, contează foarte mult imaginea pe care o alegi, pentru să trebuie să aibă o anumită semnificație sau să însemne ceva pentru cel care primește cadoul.

 

Calendar

Un astfel de cadou este potrivit în perioada sărbătorilor de iarnă, atunci când toți ne pregătim de trecerea în noul an. Toată lumea primește și oferă calendare cărora nu le oferă prea mare importanță, dar altfel vor sta lucrurile cu un calendar personalizat. Poate fi un unul de birou cu fiecare pagină customizată cu imagini sau mesaje originale sau un calendar de perete cu fotografii personalizate pentru fiecare lună.

Ceea ce trebuie să reții este faptul că, în cazul unui cadou personalizat, contează în primul rând mesajul pe care îl transmiți, care trebuie să fie unic și să se potrivească exact persoanei care îl primește. Așadar, asigură-te că îl cunoști foarte bine pe cel căruia vrei să-i faci un astfel de cadou și încearcă să găsești ceva care să se potrivească exact cu personalitatea și cu preferințele sale!


0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta