Direct la continutul paginii »

4 costume pentru o nuntă elegantă

Chiar dacă ai amânat marele eveniment pentru anul viitor, este indicat să ai o părere clară despre ceea ce îți dorești să porți la nunta ta. De asemenea, te va ajuta să știi dinainte care sunt opțiunile pe care le ai la dispoziție și ce poți obține în termeni de calitate, diversitate și serviciu de personalizare. Consilierii SARTO bespoke îți propun patru tipuri de costume elegante de mire în care poți arăta impecabil la un eveniment elegant, fiecare fiind disponibil atât în varianta ready to wear, cât și pe comandă, sub forma made-to-measure sau bespoke. În cazul variantei made-to-measure, dimensiunile costumului sunt adaptate în funcție de măsurătorile specifice clientului, în timp ce costumele bespoke presupun un procedeu complex ce implică crearea unui tipar special pentru client și realizarea costumului după acesta. Toate costumele sunt realizate din țesături de cea mai bună calitate, provenite de la producători de top, precum Cerruti, Scabal, Carnet, Loro Piana sau Zegna.


Costumul Centauri


Costumul este alcătuit din două piese, iar sacoul de culoare albastră, în contrast cu pantalonii negri din lână îl fac o alegere ideală pentru nunți sau pentru evenimente de zi. Sacoul este scos în evidență de reverul său split și de nasturii negrii satinați, ce denotă eleganță și atenție la detalii. Costumul este realizat din lână Super 110S, o țesătură de înaltă calitate provenită de la producătorul italian Cerruti.Costumul Alphonse


Cele două piese contrastante ale costumului, pantalonii negri și sacoul din catifea și mătase de culoare roșie îl fac potrivit pentru evenimentele de seară și de gală ce au loc de-a lungul întregului an. Totuși, trebuie avut în vedere faptul că acest tip de costum nu își are niciodată locul la un eveniment de zi. Materialul sacoului, culoare și reverul îmbrăcat în mătase fac ca acest costum să fie alegerea ideală pentru bărbații ce vor să iasă în evidență prin îmbrăcămintea lor. Pantalonii sunt realizați din lână Super 130S, provenită de la producătorul Carnet, iar sacoul din catifea și mătase roșie îl scot din anonimat pe purtător.


Costumul Donington


Țesătura de culoare indigo a sacoului face ca acest costum să fie ideal pentru un eveniment rafinat, atunci când se dorește o prezență elegantă în cadrul evenimentelor din orice anotimp, și poate fi purtat atât în timpul zilei, cât și seara, datorită versatilității date de coloritul său. Poate fi purtat cu o cămașă albă și accesorizat cu papion, iar reverul lat din satin negru îi dă un plus de eleganță ce îl face adecvat galelor. Atât pantalonii, cât și sacoul sunt realizați din lână Super 130S, provenită de la Cerruti, fapt ce oferă finețe costumului. Costumul Ettrik


Costumul este adecvat oricărui anotimp, datorită sacoului din țesătură indigo, provenită de la producătorul Scabal. Culoarea pantalonilor din lână Super 150S, in discordanță cu sacoul îi conferă o notă elegantă ce îl fac un costum ideal pentru o apariție memorabilă. Costumul este scos în evidență de satinul folosit pe rever, nasturi și buzunar, elemente ce denotă rafinament și eleganță.

 

Indiferent care este stilul tău și tema evenimentului, reține că un costum pe comandă poate fi realizat în funcție de nevoile și preferințele tale, ceea ce îți dă o libertate mult mai mare atunci când îți compui ținuta. De asemenea, contribuția unui consilier vestimentar este semnificativă în ceea ce privește imaginea de ansamblu. Consilierii SARTO îți stau la dispoziție cu recomandări și oferte personalizate – tot ce trebuie să faci este să programezi o întâlnire. 

 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta