Direct la continutul paginii »

4 activități pe care să le faci în timpul sezonului rece

Vremea rece și zilele scurte din timpul iernii ne pot afecta sănătatea și starea de spirit, mai ales dacă petrecem prea mult timp în casă. Există însă nenumărate activități pe care le poți face în timpul sezonului rece, ca să nu te plictisești și să-ți menții un stil de viață activ. Iată mai jos câteva sugestii.

1. Schiatul

Dacă îți plac activitățile sportive, probabil îți va plăcea și schiatul. Ai ocazia să petreci mult timp în aer liber, iar efortul fizic este benefic pentru sănătate. Poți să faci o escapadă de câteva zile la munte, pentru a schia. Nu trebuie neapărat să cumperi schiuri, pentru că poți închiria de pe pârtie. Vei avea însă nevoie de pantaloni de ski potriviți și rezistenți, ca să te poți bucura în siguranță de adrenalina ți-o oferă pe care acest sport. 


În România există câteva pârtii cunoscute, iar printre acestea se numără și pârtia Kalinderu din Bușteni, Sorica din Azuga, Clăbucet din Predeal sau Pârtia Olimpică din Borșa. Așadar, poți alege una dintre aceste destinații pentru câteva zile pline de aventură.

2. Board Games

Jocurile de societate (board games) au cunoscut o popularitate foarte mare de-a lungul timpului, fiind potrivite indiferent de anotimp. Pentru o seară amuzantă alături de prieteni, jocurile de societate pot fi alegerea perfectă. Pe lângă faptul că toți membrii grupului sunt implicați și interacționează între ei, distracția este elementul principal. 


Dacă tu și prietenii tăi v-ați plictisit să vă jucați acasă, puteți merge la centre specializate pentru board games. În acest fel vei putea interacționa și cu alte persoane și îți vei face noi prieteni.

3. Un mini turneu de jocuri video

Dacă te pasionează jocurile video, de ce nu îi inviți pe prietenii tăi să participe la un mini-turneu de jocuri video? Există multe jocuri potrivite pentru mai mulți jucători, prin urmare este foarte simplu să organizezi un mic turneu. Unul dintre cele mai potrivite jocuri pentru o astfel de competiție este Mario Kart. Seria Halo este și ea, de asemenea, potrivită pentru o seară de jocuri cu prietenii.

4. Seri de gătit

Gătitul poate fi o activitate relaxantă și interesantă, mai ales dacă ai și o companie plăcută. Pentru ca totul să fie interactiv și atmosfera să fie una aparte, îi poți invita pe prietenii tăi la o sesiune de gătit. Serile de vineri și sâmbătă sunt potrivite, mai ales că a doua zi nu ești nevoit să ajungi la serviciu devreme, astfel încât poți petrece până după miezul nopții. Te distrezi și te simți bine, iar în plus poți degusta și preparate diferite, gătite de tine și de amicii tăi.

 

Doar pentru că în zilele de iarnă vremea nu este prea prietenoasă, iar temperaturile sunt cu minus, acest lucru nu înseamnă că trebuie să te ascunzi în casă, lenevind. Fie că alegi să organizezi un maraton de jocuri video, ori o sesiune de gătit, tu și prietenii tăi cu siguranță o să vă simțiți minunat.

 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta