Direct la continutul paginii »

utilaj pentru granulare
Daca v-ati saturat de pierderile de furaje si doriti eficientizarea costurilor dar si o hrana mai buna pentru animale venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o solutie:
GRANULATOARE pentru furaje
Specialistii recomanda hrana granulata, ideala pentru nutritia zilnica si permite dozarea aportului necesar de vitamine si minerale iar uneori medicamente.
Pentru a va trimite OFERTA PERSONALIZATA avem nevoie sa ne precizati ce capacitate de productie va intereseaza, linie completa (tocare, granulare, ambalare)sau doar granulator.

V-AM CONVINS .... asadar CONTACTATI-NE!
Dan Zaharia 0745398219


PRET: 1 RON
Judet: N/A
Localitate: Iasi
Persoana contact: Zaharia
Telefon: 0745398219
Email: contact @ prese-peleti.ro

Produs / serviciu disponibil. Pentru informatii suplimentare,
va rugam contactati persoana care a publicat anuntul.


Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: utilaj pentru facut furaje exstrudate crap;

Alte anunturi gratuite Animale


 1. Vand pastrav !
  Particular vand pastrav de consum in greutate de la 200g pana la 400g/bucata.Pret: 20RON/kg-negociabil. Contact: -tel: 0746836660, 0744605785 ...
 2. Incubatoare pastravi
  Producator, vind incubatoare pentru pastravi si alte echipamente specifice cresterii si comercializarii pestilor (pastrav, crap, somn sturion, broaste ...
 3. Solutii complete acvaristica
  Magic Blue Aquarium executa, amenajeaza si intretine acvarii, la preturi atractive, pentru orice tip de locatie: vile, apartamente, birouri, restaurante, ...
 4. Vand acvariu
  Vand acvariu din sticla de 8mm, dimensiuni 130x50x50cm (aproximativ 300litri).
 5. Crescatori pesti exotici
  AF Tambu creste si comercializeaza diferite specii de pesti exotici. Pentru detalii accesati adresa noastra de internet.
 6. Cuart colorat acvariu-Nisip natural acvariu
  Producator de nisip natural pentru decorarea acvariilor. Producator de cuart colorat pentru acvariu. Producator de pietre de acvariu.