Direct la continutul paginii »

Comodat gratuit espressoare pt.birou sau acasa,vendinguri, Saeco,Lavazza,Gaggia
-Comodat gratuit pt.espressoare de cafea cu obligativitatea unui consum minim de produse/luna;pretul unei capsule de cafea este de 1,2 lei(TVA inclus).
-Cautam colaboratori in vederea amplasarii de aparate de bauturi calde in incintele unor fabrici sau institutii cu mai multi angajati, a unor spatii comerciale cu vad, etc.Se plateste chirie pt. spatiul inchiriat sau cota parte la profit, iar colaboratorul care ne va da locatiile si contactele va fi remunerat cu o prima de instalare.
-Asiguram si consumabilele necesare functionarii acestora.
-De asemenea, va putem trimite documentatia despre singura cafea medicinala din lume, GANO CAFE, si posibilitatea de a va inscrie in reteaua MLM Gano, sau de a dori sa o consumati pur si simplu.
Pers.de contact-Mihaela Butila-0722.328.854/0788.883.291


PRET: 1.00 RON
Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: espressoare in comodat language:ro; aparate de cafea.comodat; lavazza constanta contact; dau in custodie aprat cafea cu capsule; vendiguri cafea cluj; aparate espresso pt birouri; automate cafea lavazza constanta; automate cafea comodat constanta; oferta de comodat; automate de cafea pentru birouri constanta; CAFEA PENTRU BIROU CONSTANTA; aparate cafea custodie pt birouri lavazza; automate de cafea in custodie cluj; firma de cafea care dau aparate in custodie saeco constanta; automate de cafea comodat cluj;

Alte anunturi gratuite Anunturi Diverse


  1. Facturare PRO - program de facturare simplu, dar profesional
    Facturare PRO - program de facturare simplu, dar profesional; GRATUIT 30 de zile !
mic