Direct la continutul paginii »

Agentia Rodias investigatii Detectivi Particulari
Agentia RODIAS INVESTIGATII este specializata in implementarea si dezvoltarea sistemelor speciale de protejare a bunurilor si intereselor particulare sau financiare ale persoanelor fizice si juridice din Romania si U.E.
Activitatea Agentiei este strict confidentiala si este asigurata de echipe de specialisti si experti in domeniile de interes ale clientiilor nostrii : tehnica speciala, grafoscopie, criminalistica, supravegheri, investigatii interne si externe etc.
O noua oferta de servicii speciale este pusa la dispozitia dumneavoastra: verificarea si detectarea existentei dispozitivelor de interceptare video/audio (microfoane etc.) a liniilor telefonice, resedintelor, birourilor etc.
Detalii: 0749199629


PRET: 500.00 EUR

Alte anunturi gratuite Servicii pentru firme


 1. imprimanta canon lbp 3000
  vand imprimanta laser monocrom Canon LBP 3000 npua in cutie, pret 280 Ron
 2. vanzari si servici IT
  S.c.GHICI COMPUTERS s.r.l. va ofera o gama larga de aparatura IT si servici de 5 stele in departamentul de service.
 3. Vanzare si service pentru echipamente de copiere/printare Canon
  KS Test Service - Vanzare si service pentru echipamente de copiere / printare Canon si HP, consumabile imprimante, copiatoare, multifunctionale, faxuri,vanzare ...
 4. Incarcari cartuse imprimanta ink-jet sau laser ,negru si color
  SC GPX MOBILE SISTEMS partener ECOREFILL are placerea sa va anunte diversificarea ofertei de servicii ,prin adaugarea activitatii de incarcare cartuselor de ...