Direct la continutul paginii »

Contabilitate Avantajoasa
Pentru microintreprinderi cu activitate reduse - 1-2 salariati si maxim 10 facturi/luna, neplatitoare TVA - 450lei/luna+TVA.
Compania noastra, Beta Cont 2000 SRL activeaza de peste 8 ani in domeniul financiar contabil, avand sediul in Bucuresti.
Firma noastra dispune de personal calificat si atent la nevoile si cerintele fiecarei companii-client in parte. Dispunem si de personal calificat in functia de inspector personal, care asigura salarizarea firmelor si o relatie permanenta cu ITM.
Va asteptam sa ne contactati la numarul de telefon 0744307948 (Bordea Alina). Birourile noastre sunt situate in zona Berceni (Obregia), intr-o zona ce dispune de numeroase locuri de parcare.


PRET: 450.00 RON

Alte anunturi gratuite Oportunitati de afaceri


 1. focuri profesionale de artificii,incepand de la 350 ron minutul
  Cautam colaboratori pe comision, executam orice fel de focuri de artifici in conditiile legi. comisioane mari
 2. transport marfa
  transport marfa maxim 2 tone ori unde in tara preturii mici 0767493323
 3. Comodat gratuit espressoare pt.birou sau acasa,vendinguri, ...
  -Comodat gratuit pt.espressoare de cafea cu obligativitatea unui consum minim de produse/luna;pretul unei capsule de cafea este de 1,2 lei(TVA inclus).
 4. Gratuit espressor de cafea Saeco,Gaggia,Lavazza,Biancafe!
  -Comodat gratuit pt.espressoare de cafea cu obligativitatea unui consum minim de produse/luna;pretul unei capsule de cafea este de 1,2 lei(TVA inclus).
 5. CANIDIUM srl
  Firmelor mici si mijlocii in dificultate financiara le oferim fuzionarea sau cumparam pachetul majoritar de actiuni. Cumparam stocuri mari de marfa de ...
 6. colaborare
  Doresc colaborare pe termen lung pentru dezvoltare productie tamplarie din lemn stratificat(usi si ferestre) cu geam termopan Ofer seriozitate si ...
 7. Traders Import Export
  WWW.TRADECOMEX.COM ---- Agentie Spaniola specializata in intermedieri in Comert Exterior. Doriti sa Importati Produse sau Servicii din Spania ...
 8. Lucrari de instalatii sanitare si termice
  Executam lucrari de instalatii tehnico-sanitare, termice, canalizare, instalatii incendiu cat si alte lucrari de instalatii Servicii intretinere instalatii ...
 9. Propuneri Afaceri
  Detin 8 cam, decomandate, Tunari, intrare si gaze/curent separate, centrala/etaj, doresc asociere, propuneri afaceri/diverse sau inchiriere.
mic