Direct la continutul paginii »

Medplant SRLSuntem s.c. medplant  s.r.l. oradea ,desprinsa din “plafar oradea”  ,preluind si personalul cu o bogata experienta in domeniu.

Societatea s-a infiintat in anul 1998 avind ca obiect principal de activitate productia de ceaiuri medicinale si aromate.

Incepind cu anul 2003 ajungind la o anumita dotare tehnica am inceput si activitatea de export. avind in vedere dotarea tehnica si calitatea personalului angajat incepind cu anul 2002, ca finalizare a unui proiect phare, avem singura linie de prelucrare si ambalare ceaiuri in conditiile ultimelor tehnologii in domeniu :

 -ambalarea se face in conditii conforme cu ultimele cerinte in domeniu
 -operatorul nu ajunge in contact cu produsul finit deoarece detinem o masina de ambalat automata
 -plantele sunt ambulate in hirtie filtru naturala si  nu in hirtie filtru cu polietilena cum este hirtia termosudabila  produsele isi mentin calitatea deoarece noi ne asiguram materia prima prin reteaua proprie de culegatori.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Medplant SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Medplant SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Medplant SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.094