Direct la continutul paginii »

Son Consult SRLSon Consult va poate oferi urmatoarele servicii, toate in conformitate cu legislatia in vigoare fiind efectuate cu profesionalism si siguranta, schimband perceptia clientilor nostri asupra furnizarii acestor tip de servicii, atingand si depasind in mod constant asteptarile lor. Serviciile noastre acopera urmatoarele domenii:

 
1.       Preluarea firmelor cu datorii
2.       Cesionari de firme
3.       Infiintari societati
 
Suntem o companie cu o experienta de  aproape 8 ani, cu sediul in Oradea, am trecut prin momente bune si momente grele, am acumulat experienta si contacte, ne-am aprofundat pregatirea, am devenit maturi si ne-am perfectionat strategiile si modalitatile de actiune pentru a va multumi pe  dumneavoastra, clientii nostri!
 
Companiile ce inregistreaza datorii catre stat, banci, parteneri se indreapta, de cele mai multe ori, spre o directie fatala, care intr-un final afecteaza atat creditorii, cat si debitorii. Nici un act normativ nu va poate obliga sa tarati dupa dvs. o companie indatorata. Procesul de transmitere a dreptului de proprietate asupra companiilor se face in limitele legii, insemnand ca dupa semnarea contractului de cesionare nu veti mai averesponsabilitate cu privire la activitatea firmei.
 
Garantia transferului o reprezinta, nu doar experienta noastra, ci si faptul ca fiecare operatiune va fi asigurata de un Contract de garantie, ce va confera siguranta impotriva oricaror deficiente juridice. Garantam confidentialitatea informatiilor comunicate chiar dupa incetarea raporturilor de colaborare.Despre conditiile concrete in care se va realiza vanzarea va vom informa in cadrul unei intalniri personale in urma unei programari telefonice. In functie de locati, un consultant comercial se poate deplasa oriunde in tara.
 
Asa ca, daca sunteti un intreprinzator care se confrunta cu dificultati financiare, datoriile v-au adus intr-o situatie fara iesire si doriti sa vindeti firma, apelati cu incredere la serviciile noastre.Cu convingerea ca greutatile financiare, cu care va confruntati  pot lua sfarsit aveti sansa prin noi de lua totul de la capat.
 
Apeland la Son Consult aveti sansa unui nou inceput!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Son Consult SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Son Consult SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Son Consult SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Son Consult SRL


33.081Anunturi