Direct la continutul paginii »

Cabinet de Avocat Doina NemesBrasov - Cabinet de Avocat Doina Nemes, cu sediul in Brasov, str. Morii, nr. 13, jud. Brasov, va rezolva cu profesionalism si promptitudine problemele juridice din domeniul dreptului civil, comercial, penal, familiei, muncii, administrativ, fiscal, asigurarilor sociale;
 
Asiguram consultanta juridica, asistare si reprezentare in fata instantelor judecatoresti, a parchetelor, politiei, precum si in fata altor autoritati publice; Redactam cereri si actiuni, contracte, infiintam si radiem societati comerciale.
Va asistam si va reprezentam in divorturi, incredintari minori, uzucapiuni, recuperari de debite, litigii de munca, etc.
 

Orice problema juridica ati avea o rezolvam impreuna! Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cabinet de Avocat Doina Nemes se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cabinet de Avocat Doina Nemes in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cabinet de Avocat Doina Nemes, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Cabinet de Avocat Doina Nemes


33.359Produse

    1. 2