Direct la continutul paginii »

Rsc Activ Solution SRLATV-ul (All Terrain Vehicle), este combinatia perfecta dintre o masina si o motocicleta, si este destinat in special drumetiilor in aer liber.

Noi iti mai spunem doar ca nimic nu se compara cu senzatiile oferite de o drumetie cu ATV-ul pe un traseu de munte. Daca esti amator de senzatii tari, nu iti mai ramane decat sa alegi traseul cu gradul de dificultate dorit - plusul de adrenalina iti este garantat.

Indiferent daca este campie, padure sau drumuri forestiere incarcate cu noroi, vei reusi sa iesi invingator din confruntarea cu natura. Daca nu ai mai folosit niciodata un ATV vei avea o experienta deosebita din cauza usurintei cu care se conduceContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rsc Activ Solution SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Rsc Activ Solution SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rsc Activ Solution SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.326