Direct la continutul paginii »

Orgopa Trans SRLÎncă din 2001, Societatea Orgopa-Trans SRL se ocupă cu comercializarea, repararea şi întreţinerea stivuitoarelor, a echipamentelor de ridicat şi a pieselor de schimb.

Principala activitate a firmei noastre este repararea şi întreţinerea stivuitoarelor şi utilajelor de ridicat LINDE, YALE, STILL, Jungheinrich şi XILIN.

Echipaţi cu programe software şi aparatură de calitate, asigurăm servicii profesionale de reparaţii şi lucrări de întreţinere a tuturor utilajelor.

Tehnica de depozitare include toate tehnologiile şi echipamentele care sunt necesare manipulării materialelor în depozit.

Pentru a funcţiona satisfăcător în cazul unui depozit, tehnica de depozitare necesită o puternică organizare, dar şi un profesionalism corespunzător.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Orgopa Trans SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Orgopa Trans SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Orgopa Trans SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

26.870