Direct la continutul paginii »

Nicorom Import Export SRLAtmosfera relaxanta, confortul si luxul, vor insoti sejurul dumneavoastra multumita amenajarii cu mobilier in lemn si tesut de culori calde si deschise.

Hotel Francesca este prin excelenta un mediu creeat cu atentie pentru cei mai exigenti clienti

Hotelul Francesca, localizat la scurta distanta de marile centre comerciale ale Timisoarei si la 10 minute distanta de centrul orasului este locul ideal pentru calatoriile de afaceri sau de placere.

Toate camerele dispun de o baie privata cu cabina de dus si hidromasaj, internet de mare viteza gratuit, Tv cu telecomanda, telefon direct, uscator de par, aer conditionat, minibar, serviciu de spalatorie si ceas de alarma automata.

Restaurantul are 2 sali una pentru fumatori si una pentru nefumatori, dotate cu aer conditionat si purificatoare de aer.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nicorom Import Export SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Nicorom Import Export SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nicorom Import Export SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.