Direct la continutul paginii »

Compil Motul SRLCabana Cotul Ariesului se gaseste la intrarea in comuna Vadul Motilor dinspre Campeni, pe partea stanga, la 100m cu acces din DN75.

Cabana Cotul Ariesului este locul de cazare Valea Ariesului, cazare Muntii Apuseni, unde va puteti petrece un minunat concediu impreuna cu familia si prietenii dumneavoastra.

Proiectata si realizata pentru a oferii servicii de inalta calitate, intregul proiect este o imbinare reusita de traditional cu modern si confort.

Comuna Vadul Motilor este localizata in partea nord - vestica a judetului Alba, la poalele Muntelui Mare, in inima muntilor Apuseni si strabatuta de valea Ariesului, la o distanta de aprox. 90 km de Alba - Iulia pe DN 75 si la 10 km de capitala Tarii Motilor - Campeni.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Compil Motul SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Compil Motul SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Compil Motul SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.