Direct la continutul paginii »

Elbur SRLELBUR -Unic importator al produselor Lanaform In Romania 

 Lanaform este o companie belgiana fondata în 1975 si situata în centrul Europei.

Recunoasterea internationala a companiei se bazeaza in mod deosebit pe organizarea dinamica,flexibila si eficienta.

Departamentul de cercetare si dezvoltare garanteaza ca produsele noi sunt perfectate in conformitate cu cerintele pietei.Organizarea interna se caracterizeaza printr-o interactivitate exemplara,de la departamentul de proiectare si marketing pana la fabricatie si export.

Înainte de a fi pus în vânzare, orice articol este verificat în fiecare etapa a procesului de fabricatie. Controlul Calitatii este tema dominanta la Lanaform. Clientii sunt tratati individual, pentru a raspunde nevoilor distincte din fiecare piata.

Grupul Lanaform, unul dintre liderii europeni în produsele de îngrijire a sanatatii, se straduieste in fiecare zi sa ramâna in varf, prin produse inovatoare si prin servicii de exceptie. Cu un renume pe plan mondial în cercurile profesionale, Lanaform investeste constant în îmbunatatirea calitatii produselor sale.

In fiecare zi, Departamentul de logistica se ocupa de mai mult de 400m3 de marfuri care urmeaza sa fie expediate in peste 50 de tari,in toate cele patru colturi ale lumii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Elbur SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Elbur SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Elbur SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.