Direct la continutul paginii »

Echo Rom Proiect SRLEcho Rom Proiect este o companie tanara si dinamica profilata pe activitati de proiectare, inginerie si marketing pentru sisteme tehnologice de transport fluide in industria alimentara – vinificatie, ape minerale, lapte, bere, ulei si alte lichide alimentare.

Proiectam, executam şi implementăm sisteme specializate de automatizări pentru industria vinului si domenii conexe, ce au la baza conceptul “easy” – uşor de utilizat, uşor de întreţinut, usor de dezvoltat.

Propunem solutii pentrueficientizarea procesului tehnologic:automatizare receptie struguri, distributie mustuiala,automatizare distributie must si vin, controlul temperaturii de fermentare, instalatii de sapalare (CIP) si sisteme de curatare si detartrare baric,  trasee tehnologice din inox,trasee tehnologice pentru racire,monitorizare temperatura, umiditate, presiune

Pentru industria alimentara proiectam si executam scari in spirala sau drepte, platforme din inox, balustrade industriale sau diverse modele de mobilier din inox.

Asiguram partenerilor noştri servicii de consultanta, proiectare, montaj si punere in functiune, servicii de garantie, postgarantie si mentenanta.

Adaptarea flexibila la o piata dinamica si in continua schimbare, capacitatea de inovatie si managementul costurilor sunt principalele avantaje propuse partenerilor nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Echo Rom Proiect SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Echo Rom Proiect SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Echo Rom Proiect SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.