Direct la continutul paginii »

Dimmer SRLSC DIMMER SRL - produce si comercializeaza o gama diversificata de produse din lemn: case de locuit in structura framing, case de vacanta cu perete dublu, case de camping, casute din lemn pentru gradina, magazii de unelte, garaje si cover-car-uri, chioscuri, tarabe, standuri de vanzare, pavilioane, pergole, foisoare, saune si case tip sauna, grajduri de cai, custi pentru caini, casute pentru copii, mic mobilier de gradina, mobilier stradal, tamplarie termopan din lemn stratificat , lemn lamelar, mansardari, terasari.

Comercializam lambriu - in grosimi 19mm, 28mm, 43mm, 60 mm si 80 mm - de calitate nordica. Detalii suplimentare, fotografii de produse si date de contact pe site-ul nostru. Va asteptam cu drag!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dimmer SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dimmer SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dimmer SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.