Direct la continutul paginii »

Aisa Partner SRLConfortul si functionalitatea, imbinate intr-un design inovator aduc in biroul dumneavoastra prestanta si calitatea unei afaceri de succes !

AISA PARTNER  este, de 6 ani, un proiect destinat in special promovarii mobilierului de birou ai al scaunelor ergonomice de cea mai buna calitate, insa, dincolo de prezentarea unor oferte, scopul sau este de a pune la dispoziaia clienailor sai informaaii pentru asigurarea unui mediu prietenos, modern, elegant, funcaional ai confortabil.

AISA PARTNER este ai va ramâne un ghid ce va va furniza cele mai bune soluaii ambientale, printr-o imbinare extrem de reusita de bun gust la nivel estetic ai utilitate la nivel funcaional. in contextul actual, al principiilor ecologice contemporane, putem imagina un eco-sistem (birou) al viitorului in care sa regasim imaginea confortului ai utilitatii.

Din portofoliu de clienti fac parte nume de prestigiu ca: Subaru Motors, Bank of Cyprus, Capa Finance IFN SA, Diamedix, Technical Training SRL, Vilma Romania, Misc Romania Shipping SRL, Multi Colection Romania SRL, Edrasis SRL, Philip Morris Romania SA, SKF Romania SA, Raycap Corporation, Regency International Romania SRL.

Furnizori de prestigiu din Grecia, Italia, Romania ne ajuta sa satisfacem toate pretentiile si necesitatile clientilor nostri.

Produsele cu care realizam proiectele de mobilare sunt:

 • birouri functionale si manageriale, din lemn , PAL, sticla si metal ,
 • scaune ergonomice operationale si manageriale, din piele sau material textil, cu spatar din plasa, cu diverse mecanisme ergonomice, scaune pentru vizitatori tapisate, din polipropilena sau otel perforat , scaune pentru sali de sedinte sau sali de curs, cu sau fara masuta atasata pe unul din brate;
 • scaune pentru sali de teatru, sali de conferinte;
 • mobilier metalic: casetiere (rollbox) sau corpuri mobile pentru birouri, dulapuri metalice cu usi batante, glisante sau cu rulou ( armonica) pentru arhivare documente, clasificatoare cu sertare cu hangingfils, clasificatoare pentru carti de munca, carduri sau orice documente format mai mic decit A4, rafturi metalice pentru arhiva, dulapuri metalice pentru vestiar, dulapuri metalice medicale;
 • panouri despartitoare mobile, pereti despartitori dim metal si sticla sau melamina, import Italia;
 • usi de sticla, cu sau fara insertii de sticla Murano
 • scari interioare pe structura metalica, trepte din lemn , proiectate direct pe spatiul clientului;

Pentru proiectul de mobilare este suficient sa ne puneti la dispozitie planul spatiului si necesarul dvs si echipa noastra de specialisti va face propuneri de mobilare insotite de oferta financiara.Contacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Aisa Partner SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Aisa Partner SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aisa Partner SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.