Direct la continutul paginii »

Clean KasaCleanKasa va pune la dispozitie echipamente curatenie si produse profesionale de curatenie, de la aspiratoare profesionale si aspiratoare industriale, aparate de spalat cu presiune si curatitoare cu presiune, masini spalat si aspirat si masini frecat si aspirat, echipamente si masini combinate spalat maturat, echipamente si masini de maturat, masini monodisc si monodiscuri, masini curatat mochete si covoare, pana la echipamente si masini curatare stradala, masini lustruit pardoseli, masini curatat trepte si scari, generatoare si curatitoare cu abur.

In plus, va oferim accesorii pentru toate aceste utilaje curatenie (cum ar fi perii si paduri) si consumabile echipamente curatenie (detergenti profesionali, saci si filtre dar si alte produse consumabile) de cea mai buna calitate.

Dorim sa oferim fiecarui client ce solicita echipamente curatenie sau produse curatenie, solutia perfecta in functie de cerinte si necesitati, tip de activitate, pret si nu in ultimul rand preferinte. Noi ascultam clientul, nu vindem simple produse ci oferim solutii!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Clean Kasa se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Clean Kasa in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Clean Kasa, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.