Direct la continutul paginii »

BioEmarket The Global Organic E-MarketplaceBioEmarket The Global Organic E-Marketplace este prima companie din Romania care isi doreste sa puna in legatura toti actorii implicati pe piata BIO,: producatori, importatori,comercianti, distribuitori, magazine on-line,cooperative etc.

De aceea, prin aceasta platforma online oferim posibilitatea companiilor din domeniul BIO sa aiba un acces direct la Piata Bio mondiala, prin produsele expuse care sunt vizibile 24h/7 zile si sa inceapa sa faca afaceri impreuna cu parteneri din toata lumea.

Prin aceasta platforma se reduc timpul si costurile de cautare si astfel,preturile acestor produse sa fie mult mai accesibile consumatorilor finali.

Oferim servicii de publicitate in cadrul platformei noastre si astfel clientii nostri vor fi vizibili catre o piata specifica si segmentata.

Clientii au posibilitatea de a accesa cele mai noi stiri din domeniul BIO, informatii despre Targurile Internationale de profil, statistici si trenduri ale Pietei Mondiale BIO.

Si nu in ultimul rand, ajutam clientii sa incheie afaceri cu potentiali parteneri prin servicii de traducere valabile in 3 limbi straine, pentru moment.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale BioEmarket The Global Organic E-Marketplace se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre BioEmarket The Global Organic E-Marketplace in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii BioEmarket The Global Organic E-Marketplace, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.