Direct la continutul paginii »

JPR PREFABRICATE SRLSuntem o societate din jud. Vrancea si va putem oferi o gama larga de prefabricate din beton pentru ferme de porci, cu precadere gratare si despartitoare, pentru necesitatile desfasurarii, in bune conditii, a activitatii dumneavoastra, mai multe detalii le puteti gasi si pe pagina noastra.

Compania noasta doreste sa se impuna pe piata prefabricatelor din beton pentru ferme zootehnice iar produsele noastre sunt in conformitate cu norma A.N.S.V.S.A ( ordin 202 / 25.08.2006) publicat in M.O. nr. 749/01.09.2006 fiind in concordanta cu normele U.E).

Linia de productie, cat si supervizarea calitatii produselor este asigurata de catre compania PREFABRICADOS OJEFER, mai multe informatii despre aceasta companie le gasiti pe www.ojefer.com. Avand o vechime de peste 25 de ani in producerea si vinderea prefabricatelor din beton in Spania si Franta, conducerea companiei impunând standardele si calitatea a produsurilor pe care le comercializeazăContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale JPR PREFABRICATE SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre JPR PREFABRICATE SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii JPR PREFABRICATE SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

17.736