Direct la continutul paginii »

Autorom Mgf SRLBucuresti Car Rental este o agentie de inchirieri auto cu sediul in Bucuresti care se straduieste sa ofere servicii de inchirieri masini de cea mai inalta calitate.

Atentia acordata serviciului de relatii cu clientii a fost cheia succesului nostru si motivul pentru care foarte multi dintre clientii nostri se intorc la noi si rezezerva autoturisme sau minivanuri oridecateori vin in Romania in vacanta sau sau pentru afaceri.

Fiind o companie privata si independenta cu o experienta de peste 10 ani pe acest segment de piata (inchirieri auto, inchirieri masini, rent a car, car hire) avem flexibilitatea de a alege si de a ajusta serviciile oferite pentru a ne asigura ca oferim cele mai bune servicii de inchirieri auto la cele mai competitive preturi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Autorom Mgf SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Autorom Mgf SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Autorom Mgf SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.