Direct la continutul paginii »

Alma Kinder SRLSc Alma Kinder Srl s-a infiintat in anul 2006, avand ca obiect de activitate comercializarea echipamentului de lucru si protectie.

Confecţionaţi din piele naturala de bovina, căptuşeala piele sintetica, talpa poliuretan, dubla densitate, injectata direct pe fete, cu bombeu metalic.

Conf. din PVC, captuseala textil, talpa PVC, bombeu metalic rezistent la 200J, lamela antiperforatie, rezistente la uleiuri, acizi si baze, produse petroliere, flexibilitate buna si la temperaturi scazute.

Casca protectie, Confecţionată din PE posibilităţi de reglare, rezistenta la penetrare la temperaturi foarte scăzute, izolaţie electrica, rezistenta la contactul cu metale topite

Salopeta antiacida de vara, Confecţionat din doc, rezistent la substanţe acide, compus din bluza, închidere cu nasturi, un buzunar la piept, pantalon cu şnur in talie, doua buzunare lateral.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alma Kinder SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Alma Kinder SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alma Kinder SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.