Direct la continutul paginii »

Mitutoyo SRLMitutoyo, cu o traditie de peste 75 de ani in fabricarea aparatelor de masura si control, este singurul producator la nivel mondial care ofera toata gama de produse din domeniul tehnicii de masurare a marimilor liniare.

Mitutoyo Romania SRL este asistata de specialisti proprii si de dealerii autorizati din Romania. Dealerii vor asigura asistenta tehnica si comerciala entru instrumentele mici, in timp ce Mitutoyo Romania SRL, cu ajutorul propriului personal specializat, va asigura asistenta tehnica si comerciala pentru toate celelalte instrumente de masurare, precum si pentru inspectii, intretinere, instruire si calibrare.

La sediul din Otopeni, Mitutoyo Romania va avea propriul showroom, in care vor fi expuse echipamente de masurare din toate gamele. In acest spatiu, vor ea loc demonstratii, aplicatii si cursuri de perfectionare, destinate atat noilor clienti, cat si celor actuali.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mitutoyo SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Mitutoyo SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mitutoyo SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

45.105