Direct la continutul paginii »

A & N Holiday SRLVinul fara alcool patrunde in premiera pe piata din Romania cu 13 tipuri de produse ce au in spate peste 20 de ani de expertiza a viticultorilor germani. Vinurile fara alcool sunt solutia cea mai buna pentru cei ce vor sa se bucure de gustul unui pahar cu vin, fara a se confrunta cu efectele negative pe care le are alcoolul.

Consumatorul de vin fara alcool poate fi oricare dintre noi sau cei apropiati, fie ca sunt conducatori auto, sunt in timpul serviciului, sunt sportivi de performanta, diabetici, persoane aflate la dieta, persoane care doresc sa aiba o alimentatie formata din produse bio, femei insarcinate sau care alapteaza.

Din cele 14 vinuri fara alcool, produse in Germania sub numele de Weinkonig, 5 tipuri sunt vinuri BIO. Toate cele 14 sortimente sunt realizate la cele mai inalte stadarde de calitate si sunt obtinute 100% din struguri , urmand procesul clasic de obtinere a vinului. Dupa ce vinul a fermentat, trecand prin toate stadiile de maturare, se elimina alcoolul in vid, pastrandu-se caracteristicile, aroma si buchetul vinului de provenienta. In portofoliul de vinuri Weinkoning sunt incluse: 4 vinuri albe, 2 vinuri rose, 4 vinuri rosii si 4 tipuri de vinuri spumante din care 2 albe si 2 rose.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale A & N Holiday SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre A & N Holiday SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii A & N Holiday SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
A & N Holiday SRL


40.781