Direct la continutul paginii »

Milo Trading 2000 SRLDe la data înfiintãrii, societatea noastra si-a concentrat eforturile pentru a creea o retea de distributie si service în toatã tara pentru produse electronice din import si indigene.

Principalele produse electronice pe care ne-am axat sunt casele de marcat si cantarele electronice (balante electronice).

Datorita modului în care am creat si organizat aceasta retea de distributie si service si am desfasurat activitatea, Milo Trading 2000 , a obtinut exclusivitate în distribuirea produselor unor firme importante din Germania (QUORION , OPTIMA), Coreea (GLO LEE) si Slovacia ( ELCOM ), Bulgaria (Vladster si Incotex), Italia (Case de marcat CUSTOM).

Pentru ca in prezent societatea noastra sa detina locul intai la nivel national prin "Dealerii" cu care colaboram ,dar si la nivel local , unde promptitudinea si calitatea serviciilor oferite ne-au asigurat succesul .

La inceputul anului 2007 , societatea noastra a fost recunscuta si pe plan european prin obtinerea certificariilor de calitate " BS EN ISO 9001:2000 "Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Milo Trading 2000 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Milo Trading 2000 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Milo Trading 2000 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.