Direct la continutul paginii »

Life Art Distributie SRLCompania Venta ofera o tehnologie unica la nivel mondial. Functioneaza fara filtre. Aerul este absorbit în aparat si trecut printr-un dispozitiv de discuri ce se rotesc în apa.
Particulele din aer sunt „spalate”. Impuritatile din aer si mirosurile sunt captate în apa, astfel doar apa curata evaporându-se.


Aparatul Venta realizeaza functia duala de purificare ?s umidificare. Aceasta este mai eficienta decât purificarea singura, deoarece aerul umidificat mentine o mare parte de particule de praf la nivelul podelei.


Prin procesul de evaporare la rece, recunoscut drept cea mai buna tehnica de umidificare, aerul este automat umidificat la nivelul corespunzator. Nu supra-umidifica, ceea ce face Aparatul Venta ideal pentru uzul îndelungat.

Este o investitie buna: doua functii intr-un singur aparat: umidifcare si purificare.
3 Bani salvati cu schimbarea filtrelor, prefiltrelor sau a pastilelor.
2 Consumul de energie este extrem de mic - mai mic decat a unui bec de 40 Watts.
1 Nu este necesar sa schimbati aparatul la fiecare 2-3 ani. Sistemul Venta, prin constructia    sa viguroasa si durabila si design-ul elegant, este construit sa dureze timp indelungat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Life Art Distributie SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Life Art Distributie SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Life Art Distributie SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.001