Direct la continutul paginii »

Lampa solara din inox de la HanselGalerie foto

Lampa solara din inox. Ideala pentru gradini, terase, alei si alte locatii unde lumina este necesara sau aduce un plus de farmec.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Mall Delivery Line SRLMall Delivery Line SRL va ofera cMall.ro - magazin online cu o gama variata de produse la preturi speciale si livrare imediata din stoc, simplu, comod si eficient toate la un click de casa ta. Oferim clientilor nostri produse cu livrare prin Posta Romana sau prin curier rapid oriunde in Romania cu plata directa sau prin sistem ramburs.  Te-ai saturat de cozile interminabile, de aglomeratia si de caldura din magazine? Te-ai saturat de carat pungi pline de produse de la masina pana in ...

317
 1. Curatator cu aburi Vinchi PSC-001A de la Vinchi


  Curatator cu aburi Vinchi PSC-001A de la Vinchi - Curatator cu aburi ce asigura dezinfectarea si igienizarea suprafetelor, prin distrugerea microorganismelor.

 2. Curatator cu abur Vinchi PSC-001 de la Vinchi


  Curatator cu abur Vinchi PSC-001 de la Vinchi - Curatator cu aburi ce asigura dezinfectarea si igienizarea suprafetelor, prin distrugerea microorganismelor.

 3. Cantar de buzunar cu touch screen de la Generic


  Cantar de buzunar cu touch screen de la Generic - Cantar electronic de buzunar cu ecran LCD si touch screen, de dimensiuni reduse. Recomandat pentru obiecte de mici dimensiuni: bijuterii, medicamente, monede etc.

 4. Cantar de buzunar MH-100 de la Generic


  Cantar de buzunar MH-100 de la Generic - Cantar electronic de buzunar cu ecran LCD, de dimensiuni reduse. Recomandat pentru obiecte de mici dimensiuni: bijuterii, medicamente, monede etc.  Auto calibrare. Dimensiuni reduse.

 5. Mini cantar de buzunar X2 de la Generic


  Mini cantar de buzunar X2 de la Generic - Cantar electronic de buzunar cu ecran LCD, de dimensiuni reduse si precizie 0.01g. Recomandat pentru obiecte de mici dimensiuni: bijuterii, medicamente, monede etc.  Auto calibrare.

 6. Mini cantar de buzunar X1 de la Generic


  Mini cantar de buzunar X1 de la Generic - Cantar electronic de buzunar cu ecran LCD, de dimensiuni reduse si precizie 0.01g. Recomandat pentru obiecte de mici dimensiuni: bijuterii, medicamente, monede etc.  Auto calibrare.

Vezi Lampa solara din inox de la Hansel in catalogul online de produse al Mall Delivery Line SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Mall Delivery Line SRL