Direct la continutul paginii »

Cantar de buzunar cu touch screen de la Generic


Cantar electronic de buzunar cu ecran LCD si touch screen, de dimensiuni reduse. Recomandat pentru obiecte de mici dimensiuni: bijuterii, medicamente, monede etc.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Mall Delivery Line SRLMall Delivery Line SRL va ofera cMall.ro - magazin online cu o gama variata de produse la preturi speciale si livrare imediata din stoc, simplu, comod si eficient toate la un click de casa ta. Oferim clientilor nostri produse cu livrare prin Posta Romana sau prin curier rapid oriunde in Romania cu plata directa sau prin sistem ramburs.  Te-ai saturat de cozile interminabile, de aglomeratia si de caldura din magazine? Te-ai saturat de carat pungi pline de produse de la masina pana in ...

126
 1. Cantar de buzunar MH-100 de la Generic


  Cantar de buzunar MH-100 de la Generic - Cantar electronic de buzunar cu ecran LCD, de dimensiuni reduse. Recomandat pentru obiecte de mici dimensiuni: bijuterii, medicamente, monede etc.  Auto calibrare. Dimensiuni reduse.

 2. Mini cantar de buzunar X2 de la Generic


  Mini cantar de buzunar X2 de la Generic - Cantar electronic de buzunar cu ecran LCD, de dimensiuni reduse si precizie 0.01g. Recomandat pentru obiecte de mici dimensiuni: bijuterii, medicamente, monede etc.  Auto calibrare.

 3. Mini cantar de buzunar X1 de la Generic


  Mini cantar de buzunar X1 de la Generic - Cantar electronic de buzunar cu ecran LCD, de dimensiuni reduse si precizie 0.01g. Recomandat pentru obiecte de mici dimensiuni: bijuterii, medicamente, monede etc.  Auto calibrare.

 4. Cantar de bijuterii Diamond 500 de la Diamond


  Cantar de bijuterii Diamond 500 de la Diamond - Cantar electronic cu ecran LCD, de dimensiuni reduse. Recomandat pentru obiecte de mici dimensiuni: bijuterii, medicamente, monede etc. Dimensiuni reduse.

 5. Cantar Digital de la Generic


  Cantar Digital de la Generic - Cantar electronic de buzunar cu ecran LCD, de dimensiuni reduse. Recomandat pentru obiecte de mici dimensiuni: bijuterii, medicamente, monede etc.  Auto calibrare. Dimensiuni reduse. 

 6. Cantar de mana ANGYU 40 de la Angyu


  Cantar de mana ANGYU 40 de la Angyu - Cantar electronic portabil de mana. 

Vezi Cantar de buzunar cu touch screen de la Generic in catalogul online de produse al Mall Delivery Line SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Mall Delivery Line SRL