Direct la continutul paginii »

Baterie cada stativa pe podea Edge



Galerie foto

Baterie cada Edge cu montaj in pardosea.
Garantie 5 ani, import Cehia.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Marmit Concept SRL



Obiectul activitatii il constituie comercializarea obiectelor sanitare necesare amenajarii bailor, de la vase wc , bideuri,lavoare portelan, cazi din acril sau fibra, cabine de dus, mobilier de baie,baterii. Ne concentram in special pe importul si comercializarea lavoarelor-peste 30 model si a cazilor-15 modele din compozit de marmura, care pot fi executate pe culoarea dorita de client, a mobilierului de baie din mdf vopsit in 3 straturi, cu lavoar din compozit, modele curbate sau drepte.In ...

8
 1. Cada de baie Glamour din compozit marmura


  Cada de baie Glamour din compozit marmura - Cada de baie Glamour din compozit, masiva, rezistenta, dintr-o bucata, model freestanding. Dimensiuni 160 x 68 cm. Transport gratuit la plata anticipata.

 2. Cap de dus rotund din otel inoxidabil


  Cap de dus rotund din otel inoxidabil - Cap de dus rotund din otel inoxidabil. Duze anticalcar, articulatie pentru mobilitate. Detalii - click pe imagine.

 3. Cada baie rotunda pe colt Imogene


  Cada baie rotunda pe colt Imogene - Cada de baie rotunda Imogene, diametru 160 cm, pentru zidit sau incastrat. Se poate amplasa pe colt. Solida, cca 2 cm grosime, 145 kg, picioare metalice incluse din fabrica. Se poate executa pe culoarea dorita sau cu textura.

 4. Baterie bideu Hansgrohe Puravida culoare alba


  Baterie bideu Hansgrohe Puravida culoare alba - Baterie pentru bideu Hansgrohe, model Puravida. Culoare finisaj alba, import Germania, garantie 5 ani.

 5. Cada baie ovala Olivy din compozit


  Cada baie ovala Olivy din compozit - Cada baie ovala Olivy din compozit marmura, model freestanding. Masiva, solida, fara preaplin, sifon inclus. Dimensiuni 156 x 70 cm, inaltime 57 cm.

 6. Baterie lavoar ingropata in perete Slim Tres


  Baterie lavoar ingropata in perete Slim Tres - Baterie lavoar Slim Tres ingropata - incastrata in perete, lungime pipa 185 mm. Modelul cu lungimea pipei de 245 mm la 945 lei. Import Spania, garantie 5 ani.





Vezi Baterie cada stativa pe podea Edge in catalogul online de produse al Marmit Concept SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Marmit Concept SRL