Tel: +(40)762.611.611Confidentialitatea datelor

Confidentialitatea datelor pe care ni le furnizati este foarte importanta pentru noi. Astfel, va garantam faptul ca nu utilizam datele dumneavoastra de identificare, precum si datele fiscale pe care ni le oferiti decat in procesele interne absolut necesare pentru a va putea presta serviciile promise, la cele mai inalte standarde de calitate. Nu vindem sau oferim adresa dumneavoastra de e-mail ori alte date de contact catre terti. Inregistrarea companiei ca Operator de Date cu Caracter Personal este in curs de avizare la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Toate informatiile pe care ni le furnizati sunt stocate pe servere securizate, protejate atat din punct de vedere software, cat si fizic. Platile Online sunt procesate de MobilPay, ce asigura siguranta la tranzactionare prin sistemul 3D Secure.

Suntem nevoiti sa divulgam datele dumneavoastra, pentru Legea ne obliga sa facem acest lucru, daca ele sunt solicitate de organele de cercetare, in baza unei decizii judecatoresti.Date pentru factura

Dupa completarea acestui formular va fi generata o Factura Proforma,
pe care o puteti achita de la orice banca:

Pachet ales:
Persoana contact:
Adresa de e-mail:
Telefon:
Compania:
C.U.I. sau C.N.P.
Plata cu Card

Tranzactiile sunt realizate pe servere securizate MobilPay:


Contract prestari servicii

Contractul cadru pentru prestarea serviciilor alese de dumneavoastra este mai jos. La confirmarea comenzii o sa fiti contactat de un Agent Autorizat e-oferta.ro pentru semnarea documentului. Daca aveti neclaritati, sunati oricand la +(40)762.611.611 pentru detalii.


Atentie: textul efectiv din contract poate sa difere, in functie de pachetul ales de dumneavoastra!