Direct la continutul paginii »

Vest Trade & Consulting SRLTerminalul nostru ofera partenerilor toate facilitatile moderne necesare depozitarii de produse alimentare congelate sau refrigerate (16 burdufe andocare cu rampe actionate electric sau manual, monitorizare video) si posibilitatea congelarii rapide la intrarea in depozit.

ALASKA ofera siguranta pastrarii marfurilor in conditii de siguranta si igiena la nivel european. Terminalul are post de transformare si posibilitatea conectarii (in cazul intreruperilor) cu energie electrica la doua surse, generator propriu, instalatii frigorifice automatizate.

Compania isi diversifica portofoliul de investitii si ataca in pionierat segmentul de depozite frigorifice, prin darea in functiune a unui terminal logistic. Acesta respecta cu strictete standardele europene in materie cunoscand ca nu exista alta alternativa de dezvoltare, odata cu aderarea Romaniei la UE.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vest Trade & Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Vest Trade & Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vest Trade & Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.761