Direct la continutul paginii »

Trakcar B&M SRLFirma de tractari auto Constanta,  TRAKCAR B&M SRL,  a fost infiintata in 2007 in domeniul de depanari auto, asistenta rutiera,  remorcaje si tractari auto Constanta,  pentru conducatorii si participantii la trafic aflati in dificultate in / din / catre / spre Constanta.

Tractari auto Constanta,  remorcaje,  recuperari si asistenta rutiera in judetul Constanta efectuam cu platforma autospecializata IVECO DAILY de 6,5 tone sarcina maxima autorizata,  dotata si echipata cu tot ce este necesar pentru asistenta rutiera,  recuperare,  incarcare si tractare auto Constanta.  Oferim servicii de transportare / remorcare / tractare pentru masini avariate cu sarcina utila in jur de 4000 kg.

Dispunem de asigurare transport marfa tip CMR.

Printr-o preocupare constanta fata de calitatea lucrarilor pe care le prestam ( depanare,  tractare,  remorcare,  asistenta rutiera ),  am ajuns in momentul de fata sa oferim o gama diversificata de servicii de tractari auto Constanta,  asistenta rutiera,  depanare,  remorcari si transport precum si operatii adiacente acestora: fotografii si constatari avarii,  rent-a-car,  parcare,  vehicul de inlocuire.

Caracteristicile definitorii ale societatii noastre de tractari auto Constanta sunt:

 • Costuri minime
 • Profesionalism
 • Siguranta
 • Promptitudine
 • Seriozitate
 • Rapiditate

Cand ai mai multe optiuni in acest domeniu, iti doresti o companie cu experienta care sa stie sa se ocupe in mod profesional de tractari auto Constanta, la preturi cat mai mici, respectand timpii impusi si in siguranta deplina.

Societatea noastra de depanari,  remorcari si asistenta rutiera aplica si promoveaza preturi NEGOCIABILE in functie de distanta, ora sau programari anterioare.

De asemenea,  oferim preturi reduse pentru doua sau mai multe masini!  Nu ezitati sa ne contactati!

Prestam servicii de tractari auto Constanta,  depanare,  remorcaje,  asistenta rutiera cu autoplatforma performanta si specializata.

Suntem o firma care efectueaza non-stop servicii de tractare,  remorcare si transport auto si utilaje intern si care detine autospecializata echipata performant si de ultima generatie.

La noi primeaza calitatea, seriozitatea si rapiditatea in onorarea comenzilor!Contacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Trakcar B&M SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Trakcar B&M SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Trakcar B&M SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.