Direct la continutul paginii »

Tody Plast Arges SRLFirma prducatoare de folii si ambalaje din folie LDPE/HDPE, cu o gama variata extinsa de tipuri si dimensiuni de ambalaje, ce se adreseaza domeniului industrial dar si alimentar.

Experienta in domeniu, utilaje performante ce permit un nivel calitativ optim, urmarirea si planificarea productiei pentru asigurarea unei rapiditati excelente in livrari, precum si un raport optim pret-calitate au facut posibila dezvoltarea firmei noastre pe un trend ascendent rapid.

Conceptul nostreu este acela ca nu exista clienti mari sau clienti mici, ci exista "CLIENTUL", ale carui nevoi incercam sa le adaptam la conditiile economice actuale pentru a gasi solutia optima a unei colaborari bazate pe respect si incredere.


Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tody Plast Arges SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tody Plast Arges SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tody Plast Arges SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

39.964