Direct la continutul paginii »

Textilmod Distribution SRLTextilmod este o societate comerciala infiintata in anul 2005 avand ca obiectiv principal importarea si comercializarea produselor textile pentru decoratiuni interioare si nu numai.

Produse si servicii:
-perdele, draperii, accesorii, lenjerii de pat, halate si prosoape de baie, covoare din matase si din piele, servicii complete de consiliere, confectionare la comanda si montaj de perdele.

Dintre aceste produse amintim : perdele clasice si pe sistem (pliat, step by step, balon), lenjerii de pat din bumbac 100% si bumbac satinat, perne, pilote, cuverturi, prosoape, halate si alte accesorii pentru baie, diverse obiecte de decor, covoare, mochete, mobilier.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Textilmod Distribution SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Textilmod Distribution SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Textilmod Distribution SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.