Direct la continutul paginii »

Startsoft Consulting SRLIn economia actuala moderna externalizarea serviciilor contabile a devenit o necesitate pentru toti agentii economici. De la microintreprinderi pana la marii contribuabili, toate societatile trebuie sa respecte aceleasi reguli si aceeasi legislatie incalcita, sa lupte cu birocratia pentru a putea functiona.

Iata cateva avantaje de care pot beneficia societatile comerciale care apeleaza la serviciile unei societati de contabilitate:
- avantajul experientei si competentei profesionistilor in domeniul contabil dobandita in relatiile cu alti agenti economici sau cu autoritatile statului.
- reducerea costurilor salariale si a impozitelor aferente acestora care reprezinta peste 70% din venitul net al angajatului.
- libertatea de actiune in relatia cu firma de contabilitate fara a fi blocat de prevederile fisei postului angajatului sau a rigorilor Codului Muncii.
- prin colaborarea cu o societate de contabilitate, agentul economic este exonerat de responsabilitatea intocmirii contabilitatii, aceasta fiind preluata de catre prestator conform prevederilor legale care reglementeaza activitatea contabila.

Cu noi castigati timp, echipa firmei STARTSOFT CONSULTING, vine in sprijinul clientilor sai si se deplaseaza la sediul societatii dumneavoastra pentru ridicarea documentelor primare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Startsoft Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Startsoft Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Startsoft Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.252