Direct la continutul paginii »

Sonbo International Trading SRLBucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Sonbo International Trading S.R.L. a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Craiova, judetul Dolj.

Cu un efectiv de 9 angajati, Sonbo International Trading S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: service auto si comercializare GPL. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sonbo International Trading SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sonbo International Trading SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sonbo International Trading SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.390