Direct la continutul paginii »

Signal Network SRLSIGNAL NETWORK a fost înfiinţată în anul 2000 si este proprietatea companiei SIGNAL NETWORK INTERNATIONAL din Ungaria (acţionar unic), cu sediul la Budapesta.

Compania noastră îşi desfăşoară activitatea pe baza Legii 333/2003 şi este autorizată pentru proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor de securitate electronice, prin Licenţa 0143/T eliberată de Inspectoratul General al Poliţiei Române - Direcţia Poliţiei de Ordine Publică.

SIGNAL NETWORK are un dispecerat de monitorizare (24h/24) la care pot fi conectate sistemele de alarmă instalate în obiectivele clienţilor. Conectarea se poate face prin intermediul linilor telefonice sau prin radio.

Sistemele de alarma antiefracţie semnalizeaza încălcarea neautorizată a zonelor protejate prin:

– avertizare locală (acustică şi/sau optică), sau prin

– transmisia automată la distanţă (la un dispecerat de monitorizare, sau la un număr de telefon prestabilit), a unui mesaj de avertizare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Signal Network SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Signal Network SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Signal Network SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.