Direct la continutul paginii »

Reactiv SRLAntreprenorii care au nevoie de capital de demaraj sau de dezvoltare a afacerii sau pur si simplu pentru achizitia unui activ necesar functionarii afacerii sint rugati sa viziteze pagina noastra special dedicata lor Antreprenori

SC Reactiv SRL a creat Bizvillage, clubul investitorilor in capital privat, care este deja o comunitate de business online si isi propune sa devina societate de capital risc .

SC Reactiv SRL ofera consultanta in afaceri si management pentru micro intreprinderi. Intr-o masura din ce in ce mai mare firma se implica in investitia in capital privat pentru ca de multe ori antreprenorii, pe langa consultanta manageriala, au nevoie de capital pentru afacerea lor .

Orice persoana privata care vrea sa investeasca in capitalul privat este invitata sa viziteze situl Bizvillage unde poate gasi mai multe detalii despre modul in care se realizeaza investitia.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Reactiv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Reactiv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Reactiv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.995