Direct la continutul paginii »

Quartz Security Controls SRLSocietatea QUARTZ S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 avand ca obiect de activitate proiectarea, productia, distributia si service-ul pentru echipamente electronice, in special sisteme de alarma impotriva efractiei.

In anul 1999 a luat fiinta firma QUARTZ SECURITY SYSTEMS SRL, care a continuat si a desavarsit serviciile de instalare si service pentru sisteme de alarma impotriva efractiei, si a pus bazele, pentru prima data in judetul nostru, serviciilor de interventie rapida la obiectivele dotate cu sisteme de alarma antiefractie.

Experienta acumulata a conferit posibilitatea extinderii paletei de servicii pe care le presteaza la un numar de peste 1000 de clienti, deviza noastra fiind: calitate, eficienta si legalitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Quartz Security Controls SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Quartz Security Controls SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Quartz Security Controls SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.