Direct la continutul paginii »

Publi Soft Design SRLInscriptionari oglinzi auto rapid, estetic, fara demontare, prin procedeu de matuire chimica definitiva.

Inscriptionarea oglinzilor auto cu numarul de inmatriculare al masinii este cea mai eficienta metoda antifurt. Datorita faptului ca pretul unui set nou de oglinzi pentru un autoturism din clasa superioara si nu numai, impreuna cu manopera aferenta montajului constituie intotdeauna o cheltuiala substantiala, mult mai mare fata de costul incriptionarii de numai 80 RON/set 2 buc. acest procedeu devine absolut necesar.

Se evita astfel si neplacerile deloc de neglijat legate de timpul pierdut deoarece nu intotdeauna oglinzile pentru un anumit model se afla pe stoc, probabilitatea ca in timpul furtului sa fie deteriorate si alte mecanisme (reglaj, incalzire) este foarte ridicata iar riscul ca odata inlocuite oglinzile sa fie furate din nou este mereu prezent.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Publi Soft Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Publi Soft Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Publi Soft Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.657