Direct la continutul paginii »

Pro Hotel Reservation - G.D.S. Prod SRLPro Hotel Reservation este un sistem de rezervari on-line, garantate in timp real, fara comision, care actioneaza pe teritoriul Romaniei si care cuprinde toate tipurile de unitati de cazare. Proiectul nostru include toate tipurile de unităţi de cazare de pe teritoriul Romaniei care urmaresc promovarea serviciilor, cresterea vanzarilor prin intermediul celei mai vaste industrii in dezvoltare, INTERNETUL.

Pro Hotel Reservation vine atat in sprijinul unitatilor de cazare, in vederea promovarii serviciilor si cresterea vanzarilor, cat si a clientilor care sunt in cautarea unor informatii mai complexe si mai bine structurate despre unitatile de cazare de pe teritoriul Romaniei. Mediul online nu are granite, accesibilitatea oferind la un click distanta ofertele sau serviciile pe care cei care acceseaza internetul le cauta.

Datorita ofertei flexibile de promovare pe Pro Hotel Reservation, unitatea  dumneavoastra de cazare va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptata cerintelor specifice, pietei tinta. Intra acum si fa o rezervare online!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pro Hotel Reservation - G.D.S. Prod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Pro Hotel Reservation - G.D.S. Prod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pro Hotel Reservation - G.D.S. Prod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Pro Hotel Reservation - G.D.S. Prod SRL


33.833Produse

    1. 2