Direct la continutul paginii »

Preca SRLMâncarea preparatã zilnic de echipa noastrã de bucãtari, sistemul Restaurant Expres prin care mai întâi vizualizaţi preparatele culinare iar apoi alegeţi ce doriţi sã mâncaţi, spaţiul extrem de generos pentru un restuarant situat la numai câteva minute de centrul vechi al oraşului dar şi ambianţa de familie transformã Simba Restaurant într-o opţiune de neegalat pentru fiecare moment al zilei.

Simba Restaurant, este situat la confluenţa celor mai importante artere care traverseazã Sibiul. Astfel fie cã fugim de la birou în pauza de prânz sau venim împreunã cu prietenii ori familia, Simba Restuarant este locul unde ne aşezãm cu toţii la masã.

Simba este un brand cu o istorie de peste 11 ani în Sibiu. Restaurantul Simba de astãzi îşi are originile într-unul dintre primele fast-food-uri sibiene. în 11 ani am crescut alãturi de clienţii noştri dar mai ales am crescut pentru clienţii noştri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Preca SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Preca SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Preca SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.769