Direct la continutul paginii »

Padarom SRLColaborarea cu firmele de intretinere a cladirilor, fie ca e vorba de servicii profesionale de curatenie  sau de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie  trebuie sa aiba la baza principiile calitatii depline a serviciilor prestate, principiile seriozitatii si profesionalismului personalului angajat in operatiunile

 Pentru dezinfectie utilizam substante avizate de firma PRO SAN Laborator de Profilaxie Sanitara. Produsele au puternica actiune virucida, bactericida, fungicida, algicida.


Dezinfectantul poate fi un produs gata preparat pentru a fi aplicat sau, dupa caz, se dilueaza cu apa ( conform instructiunilor recomandate de producatori) si se pulverizeaza cu pompa corespunzatoare.


Executam pe parcursul unui an calendaristic, numeroase tratamente fitosanitare pentru a combate bolile si daunatorii plantelor:

1.Tratamente impotriva daunatorilor tutunului;
2.Combaterea omidei paroase defoliatoare (generatia I si II)
3.Tratamente preventive si curative la pomi fructiferi;
4.Combaterea bolilor si daunatorilor din sereContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Padarom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Padarom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Padarom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.