Direct la continutul paginii »

Nv Trade Industrial SRLPentru informatii tehnice echipa NVTRADE va sta oricand la dispozitie, nefiind necesara decat transmiterea unui e-mail care sa includa intrebarile dumneavoastra si datele de contact.

Suntem o companie independenta cu capital privat, reprezentata de o echipa tanara dar cu experienta in lubrifianti, echipamente, piese si consumabile pentru industrie.

Distribuim uleiuri industriale/ auto si vaseline Shell, Mol, Panolin

Produse si servicii:
lubrifianti auto si industriali Shell, lubrifianti auto si industriali Mol, uleiuri biodegradabile Panolin filtre de aer, combustibil, ulei.

Suntem o companie independenta cu capital privat, reprezentata de o echipa tanara dar cu experienta in lubrifianti, echipamente, piese si consumabile pentru industrie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nv Trade Industrial SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Nv Trade Industrial SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nv Trade Industrial SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

40.905