Direct la continutul paginii »

Nord Proiect SRLOrice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora.

Infiintata in anul 2003, Nord Proiect S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Timisoara, judetul Timis.

Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania

Compania Nord Proiect S.R.L efectueaza proiectare in constructii - servicii de cadastru si topografie - masuratori topografie. Firma noastra are o echipa de 10 angajati.

Nord Proiect S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduca reale satisfactii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nord Proiect SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Nord Proiect SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nord Proiect SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.