Direct la continutul paginii »

Mir&Co Grafic SRLInfiintata in 2009, MIR&CO GRAFIC SRL isi pune experienta in slujba celor care vor sa adauge valoare imaginii lor, intr-un mod placut si eficient,prin intermediul obiectelor promotionale.

MIR&CO GRAFIC SRL isi doreste sa fie cunoscuta in special prin calitatea produselor sale, termenele scurte de executie , livrare dar si prin modul flexibil de colaborare cu clientii sai.

Politica MIR&CO GRAFIC SRL este de a stabili impreuna cu fiecare client strategiile si produsele potrivite nevoilor sale de promovare. Asiguram informatii despre materialele folosite, procesul de productie si costuri, astfel dvs. putand opta pentru mai multe nivele de calitate in functie de bugetul alocat campaniilor promotionale.

Va asteptam sa ne contactati!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mir&Co Grafic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Mir&Co Grafic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mir&Co Grafic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max